Kijkdag bij de Jeugdgezondheidszorg op Skrokdam

De locatie van de Jeugdgezondheidszorg in Bilgaard is verbouwd. Ook wel bekend als het consultatiebureau op Skrokdam. Bij uitstek een gelegenheid om te laten zien wat we in huis hebben, dacht het team van verpleegkundigen, assistenten, jeugdartsen en pedagogen. Daarom is er op vrijdag 20 januari een kijkdag georganiseerd. De medehuurders van Gezondheidscentrum De Brug en de samenwerkingspartners van de Jeugdgezondheidszorg werden uitgenodigd om een kijkje te nemen. In alle ruimtes zijn presentaties gegeven van wat de JGZ te bieden heeft. Ruim 40 gasten kwamen langs voor een netwerksoepje om met elkaar in gesprek te gaan en natuurlijk om de ruimte te bekijken. Wat een geslaagde dag!
meer weten? Kijk op https://www.ggdfryslan.nl/jgz en www.opvoedpuntleeuwarden.nl