Het rommelt op de markt

Elk jaar houdt de wijkvereniging een grote rommelmarkt in maart. Altijd gezellig om te sneupen door wat er allemaal is ingebracht! Dit jaar gaan we het echter anders doen. Tijdens het opnieuw inrichten van het wijkservicepunt in het wijkgebouw is al flink opgeruimd en omdat er ook nog wat andere werkzaamheden op de planning staan, is het inzamelen en vooral opslaan van veel spullen voor de rommelmarkt op dit moment niet erg handig.

Gelukkig hebben we in september ook nog Bruisend Bilgaard. We hebben dan ook bedacht om dit jaar de jaarlijkse rommelmarkt hiermee te laten samenvallen.  Ook op andere plekken in de wijk worden dan door verschillende partijen spulletjes te koop aangeboden.

We hopen natuurlijk dat we niemand hiermee teleurstellen en hopen natuurlijk iedereen in september te kunnen verwelkomen.

PS:  Bij het repair-café worden met regelmaat spulletjes te koop aangeboden, waaronder ook tweedehands kleding. Het repair-café wordt elke laatste vrijdag van de maand van 11:00-15:00 uur in de Speelkoepel  gehouden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het wijkvereniging  Bilgaard.Tel: 058-2663327