NIEUW: inloopmiddag wijkbewoners

Beste bewoners uit de wijk Bilgaard.
Enkele weken geleden zijn we, ism Palet en Wijkteam Noord, gestart met een gezellige dag inloop in het gebouw van Wijkvereniging Bilgaard.

Hier hebben we met een groepje mensen kennis gemaakt en bekeken wat ze graag zouden willen gaan doen. Ter sprake gekomen zijn onder andere budget-koken (gezond koken met een kleine beurs), creatieve middagen zoals Mandala’s kleuren, bloemschikken of spelletjes doen.

Aankomende zomer kan er bij de moestuin gewerkt worden, in de bibliotheek worden geholpen of meegedaan worden bij koffie en spelletjes middagen. Er is dus voor ieder wat wils. Heb je ideeën, kom dan langs!

Als het je ook wat lijkt om mensen te leren kennen en een praatje te maken, of heb je vragen die je graag wilt delen met anderen en wil je weten wat er allemaal te doen is in de wijk, kom dan vooral langs op maandagmiddag om 13:00 op de hooidollen 17. In de toekomst willen we deze middagen graag uitbreiden. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie:
Wijkteam Noord
Annemarije Pompstra
Sociaal werker
tel: 058 303 0404
A.Pompstra@wijkteamnoord.n

Wijkvereniging Bilgaard
Dick Bootsma
Beheerder / project coördinator
tel: 058 266 3327
Dickbootsma@gmail.com