VACATURE : CREATIEF ONTWERPER ICT

Is het werken met computers je hobby? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wegens het vertrek van een vrijwilliger, die is doorgestroomd naar een reguliere baan, zijn wij op zoek naar een nieuwe creatieve ontwerper ict.

Beschrijving:
De wijkvereniging Bilgaard is een bruisende vereniging met ruim 140 vrijwilligers. Wij organiseren heel veel activiteiten en cursussen. Daarnaast houdt de wijkvereniging zich ook bezig met het groenonderhoud in de wijk, het buurtpreventieteam, de Max Mobiel, het wijkservicepunt en nog veel meer.

Als creatief ontwerper ICT houd je je bezig met het ontwerpen van flyers en andere promotie-materialen voor de Wijkvereniging Bilgaard. Je plaatst ook regelmatig berichten op de website over wat er allemaal te doen is in de wijk. Bij bijzondere gelegenheden, vragen we je ook om te helpen met het aansluiten van audio/visuele middelen en het bedienen ervan.

Wat vragen wij van jou:
We zoeken mensen die actief betrokken willen zijn bij de samenleving, het arbeidsritme willen vasthouden, nieuwe leerervaringen of sociale contacten met medevrijwilligers op willen doen. Een vrijwilliger die zelfstandig kan werken en geen of weinig begeleiding nodig heeft. Klantcontact staat voorop, dus is het nodig dat je klantgericht bent.

Aanvullende eisen:
je bent 20-32 uren per week beschikbaar
Je bent handig met computers
Je bezit goede communicatieve vaardigheden
Je hebt enige ervaring met grafische vormgeving
Je hebt gevoel voor de Nederlandse taal

Wat mag je van ons verwachten:
Een warm welkom in ons team
Een interessante en dynamische werkplek
Een ontspannen sfeer waar je fouten mag maken
Een kans om betrokken te raken bij de wijk

Na een kennismakingsgesprek loop je een aantal dagdelen mee en kunnen beide partijen kijken hoe het bevalt. Als we beiden enthousiast zijn, kun je aan de slag als creatief ontwerper ICT

Voor meer informatie kun je kijken op www.bilgaardnet.nl of contact opnemen met:

Wijkcentrum / Wijkvereniging Bilgaard
Beheerder / project co├Ârdinator: Dick Bootsma
De Hooidollen 17
8918 HV Leeuwarden
Tel: 058-2663327