Daginloop elke maandagmiddag

Beste bewoners uit de wijk Bilgaard,

Elke maandagmiddag is er een gezellige dag inloop in het wijkcentrum van Wijkvereniging Bilgaard. Om 13:00 beginnen we met koffie, of thee, en een leuke activiteit. Bijvoorbeeld budget-koken (gezond koken met een kleine beurs), creatieve middagen zoals mandala’s kleuren, schilderen, mozaïeken, picknicken of spelletjes doen. Er is dus voor ieder wat wils. Heb jij ideeën, dan horen we deze ook graag. Je kunt er ook kennismaken met vrijwilligerswerk en de mogelijkheden daarin. Als het je ook wat lijkt om mensen te leren kennen en een praatje te maken, of heb je vragen die je graag kwijt wilt of wil je weten wat er allemaal te doen is in de wijk, kom dan vooral langs op maandagmiddag om 13:00 op De Hooidollen 17. In de toekomst willen we deze middagen graag uitbreiden. Iedereen is van harte welkom. De inloop wordt georganiseerd door de Wijkvereniging Bilgaard, Palet en Wijkteam Noord.

Voor meer informatie:
Wijkservicepunt Bilgaard
De Hooidollen 17
058-2663327
wijkservicepunt@bilgaardnet.nl