Repair café begint weer

In het Repair Café Bilgaard kunt u terecht voor gratis technisch advies en reparatie van kleine elektra, speelgoed, kleding, poppen, fietsen en huishoudelijke apparaten, mits niet groter dan een stofzuiger. Vaak is met een kleine reparatie van een gebroken draadje, gesprongen zekering of een losse schroef, een apparaat weer helemaal in orde en kan het nog jarenlang mee. Daarnaast verrichten we ook timmerwerk, schilderreparatie, poppenreparatie en verstellen wij kleding.
Reparatie draagt bij aan een schoner milieu omdat het de vuilstorting vermindert en het scheelt u ook nog eens flink in de portemonnee.
Daarnaast heb je bij het Repair Café een kleinschalige verkoop van tweedehands spullen zoals, kleding, boeken, potten, electronisch apparatuur, etc. De verkoop is een samenwerking tussen de Wijkvereniging Bilgaard en Wijkteam Noord.
Reparatie is gratis met uitzondering van eventuele aanschaf van onderdelen, maar een vrijwillige bijdrage wordt altijd op prijs gesteld.
Het Repair Café vindt plaats in de Speelkoepel, De Hooidollen 8
Repair Café data zijn:

  1.  29 september
  2.  27 oktober
  3.  24 november
  4.  26 januari 2018

Voor meer informatie:
Wijkvereniging Bilgaard / Wijkservicepunt Bilgaard
De Hooidollen 17
058-2663327
wijkservicepunt@bilgaardnet.nl