Bruisend Bilgaard 23 September 2017

Bruisend Bilgaard staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer van alles te doen is in onze mooie wijk. De Wijkvereniging Bilgaard en Stichting Vrienden van Bilgaard hebben weer hun uiterste best gedaan om een leuk programma te organiseren.

Dit jaar kun je in en om de Speelkoepel genieten van: Oud Hollandse spelletjes en een podium met live voorstellingen. Ook kun je er wat lekkers halen zoals poffertjes, pannenkoeken en limonade.

Daarnaast is er een grote rommelmarkt met kleding, boeken, speelgoed en andere spullen. Misschien vindt u nog wat leuks! Wilt u zelf dingen verkopen? Meldt u dan aan bij het Wijkcentrum Bilgaard.

Op de Ludinga vind je sportieve activiteiten, schminken, demonstraties, dansvoorstellingen, buitendisco en is er een pannakooi. Bilgaard Got Talent is hier ook te vinden met onder andere graffitiworkshop, rapworkshop, breakdanceworkshop, beatbox show en popping show. Dit jaar is er ook een grote truck van Verkeersveiligheid Friesland. Hier vind je ook het grootste survival springkussen van het Noorden!

Er is dus voor ieder wat wils!

De opening van Bruisend Bilgaard is om 10:30 uur.

Kijk op www.bilgaardnet.nl voor de meest actuele informatie of bel met 058-2663327.

U kunt ook altijd langskomen in het Wijkcentrum Bilgaard op De Hooidollen 17.