Maak gebruik van de nieuwe energiecoach

Sinds november 2016 trekt in de gemeente Leeuwarden een energiecoach door de wijken op zoek naar kansen voor energiebesparing bij huishoudens met een laag inkomen. Onlangs is Energiecoach Klaas van start gegaan in de wijk Bilgaard. Huishoudens met een uitkering of laag inkomen komen gratis in aanmerking voor een bezoek. De eerste huishoudens in Bilgaard zijn al bezocht.

Energiecoach Klaas geeft persoonlijk advies aan huis en begeleidt de huishoudens bij de verdere kansen voor energiebesparing. Aan de hand van een handig invulformulier kunnen huiseigenaren hun verbruik in kaart brengen. Daarnaast krijgen ze een overzicht van handige tips en trucs om verder energie te besparen. Na vier weken komt de energiecoach opnieuw langs om samen met de huiseigenaar de resultaten door te nemen en te kijken wat verbeterpunten zijn en hoe de rekening in de periode die volgt omlaag kan worden gebracht.

Samen met Wijkvereniging Bilgaard en het Wijkteam wordt gekeken hoe er nog meer huishoudens met een laag inkomen geholpen kunnen worden aan een lagere energierekening. Binnenkort zal een informatiebijeenkomst plaatsvinden bij Wijkcentrum Bilgaard. De datum en het tijdstip zal worden aangekondigd via o.a. wijkvereniging en het wijkteam.

Wilt u nu al geholpen worden met energiebesparing? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze energiecoach Klaas via www.slimwoneninleeuwarden.nl/energiecoach.