Cursus “Ik leer fietsen” in Wijkcentrum Bilgaard dinsdagmorgen en donderdagmorgen van 9.00 – 11.00 uur van 13 maart t/m 19 april 2018 De lessen gaan altijd door, ook bij slecht weer!

Kun je nog niet fietsen en heb je zin om het te leren? Of kun je wel een beetje fietsen maar wil je het beter leren? Geef je dan op voor de fietslessen voor volwassenen in Wijkcentrum Bilgaard. Aanmelden bij het Wijkcentrum: telefonisch: 058-2663327; of via de mail: wijkservicepunt@bilgaardnet.nl Of je komt even langs bij het Wijkcentrum.

Fietsen is goedkoop en ook nog gezond. Op de fiets ben je sneller dan lopend of met de bus. Als je kunt fietsen hoef je niet meer te vragen of iemand je brengt. En samen fietsen geeft plezier. Bij de fietscursus leer goed fietsen, remmen, hand uitsteken en kijken. Je leert ook verkeersregels en borden.