Nominatie meer dan handenprijs voor Wijkvereniging Bilgaard!

Door de landelijke organisatie van de Meer dan Handenprijs  is onlangs aan de gemeente Leeuwarden gevraagd om maximaal 3 organisaties, projecten of (burger)initiatieven voor te dragen die het verschil maken in de gemeente en daarnaast een vrijwilliger voor te dragen die van onschatbare waarde is voor een project, initiatief of organisatie. Wij hebben aan onze contacten en via een oproep op social media aan de inwoners van Leeuwarden gevraagd om organisaties of initiatieven voor te dragen. Vanuit de inzendingen hebben we een aantal winnaars getrokken die namens de gemeente Leeuwarden voordragen worden voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Hierbij is ook Wijkvereniging Bilgaard Leeuwarden uit de bus gekomen! Gefeliciteerd! De genomineerden doen mee aan de race naar de landelijke jury- en publieksprijs. Op 2 februari 2018 worden tijdens een landelijke manifestatie de jury- en publieksprijzen uitgereikt door de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Roos van der Meer
Projectleider wellzo Vrijwilligerswerk