Collectanten Voor Reumafonds Gezocht

Hallo bewoners van Bilgaard. Vorig jaar zijn wij benaderd door het reumafonds om voor de wijk Bilgaard het collecteren voor dit goede doel weer nieuw leven in te blazen. Het was een tijdje niet of minder goed gebeurd. Het was voor ons allemaal nieuw maar het is ons gelukt. We hebben een behoorlijk bedrag opgehaald, dat was jaren niet meer gebeurd.
Omdat Bilgaard erg groot is hebben we helaas niet overal kunnen collecteren. Dit jaar willen we proberen de hele wijk te belopen, vandaar dat we jullie hulp vragen.
Wie wil ons helpen in de week van 19 maart 2018 met collecteren voor het Reumafonds. Het hoeft maar een paar uurtjes of een avondje te zijn. Maar natuurlijk mag het ook meer. Wijzelf lopen met een groepje en dat maakt het collecteren erg leuk. Dit jaar hebben we als een van de weinige wijken de beschikking over collectebussen met een pin mogelijkheid erop. Zo hopen we dat we heel veel kunnen ophalen.
Als je ons wilt helpen stuur dan een berichtje naar ewald@dokkumertrekweg.nl We zijn blij met alle hulp. Meer informatie over het reumafonds staat op: https://home.reumafonds.nl/

Joyce, Peter, Marijke en Ewald