Vrijwilligersvacature schoonmaak wijkcentrum Bilgaard

Beschrijving:
De Wijkvereniging Bilgaard zoekt enthousiaste schoonmaakmedewerkers die vier dagdelen per week het wijkcentrum willen schoonmaken. Het klaarzetten van ruimtes voor activiteiten die in het wijkcentrum plaatsvinden en eventueel invallen als gastvrouw/heer behoren ook tot de werkzaamheden.

Leuk/interessant:
Wij hebben als wijkvereniging rond de 130 vrijwilligers, die actief bij het wijkcentrum betrokken zijn. Ook hebben wij 700 leden waarvan tussen de 800 en 1000 wekelijks een bezoek aan ons wijkcentrum brengen. Wij bieden 30 soorten activiteiten aan, verhuur van ruimtes en hebben wij een aantal projecten vanuit de participatie in het wijkcentrum.
Wilt U vrijwilligerswerk doen omdat U actief bij de samenleving betrokken wilt zijn, het arbeidsritme wilt vasthouden, nieuwe leerervaringen of sociale contacten met medevrijwilligers op wilt doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Extra eisen/wensen
– Enige affiniteit met schoonmaak
– Klantvriendelijk en klantgericht

Organisatie/vereniging: Wijkcentrum Bilgaard
Aantal uren: 4 dagdelen
Begindatum: in overleg
Werktijden: in overleg
Vrijwilligersvergoeding: ja
Plaats: Leeuwarden

Voor informatie kunt u contact opnemen met Dick Bootsma Beheerder/Projectcoƶrdinator Wijkcentrum Bilgaard. Telefoonnummer 058 266 3327 of wijkservicepunt@bilgaarnet.nl