Buurtfeest Bilgaard 2018

Zaterdag 1 september 2018 vanaf 14.00 uur is er op het terrein van de WIJKkoepel een gezellig buurtfeest gehouden met muzikanten, een mooie film en lekker eten. Tevens waren er Muziekworkshops Sterrenfabriek in het wijkcentrum voor de jeugd van 6 – 16 jaar. Het muziekprogramma van Never Ending Orchestra met diverse optredens van o.a. Bouba band JAM , Trekharmonicagroep, Cape Breton Highlanders, Workshops It Erfskip. Er stonden verschillende kraampjes met diverse snacks, hapjes een poffertjeskraam etc.

Op het parkeerterrein stond de mobiele bibliotheeklab van Frysk Lab, kinderen en jongeren maakten kennis met ICT, techniek en ondernemende vaardigheden. Om 20.00 uur vertrokken de aanwezigen in een optocht met voorop de Doedelzakband Highlanders naar de Gealanden voor een film van het IEPEN AIR BIOS. Het was een zeer geslaagde dag.

Het buurtfeest is een initiatief van Wijkvereniging Bilgaard, Stichting Vrienden van Bilgaard (WIJKkoepel), LF2018, NEO en Albert Heijn sponsoring.