Wijkvereniging Bilgaard krijgt €5,000 uit het Rabobank Coöperatiefonds

Op 12 december hebben wij een bijdrage van  €5.000,00 ontvangen vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Dit bedrag is bedoeld als bijdrage voor aanpassingen aan het Wijkcentrum Bilgaard.

 

Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank, aldus voorzitter Jos van Dongen die namens de Wijkvereniging Bilgaard de cheque in ontvangst nam. Deze bijdrage is voor ons een steun in de rug voor de aanpassing van het wijkgebouw. We gaan de toegankelijkheid verbeteren, een werkplaats bouwen en de grote zaal aanpassen  zodat we meerdere activiteiten tegelijk  uit kunnen voeren.

 

Tijdens de uitreiking hebben naast ons ook 8 andere projecten in de regio Leeuwarden een cheque  uit het Rabobank Coöperatiefonds ontvangen.

 

Het Coöperatiefonds van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland is er voor lokale maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving vergroten. Leden van de ledenraad van de bank beslissen over de aanvragen. Het coöperatiefonds wordt gevormd uit een deel van de nettowinst van de bank welke ter beschikking wordt gesteld aan maatschappelijke doelen.