Beweegmiddag

Graag wil ik beginnen door mezelf voor te stellen. Mijn naam is Nelson Virginia en ik ben 32 jaar. Ik werk nu al een tijdje voor het Wijkcentrum in Bilgaard. Momenteel ben ik bezig met een Cursus Leider Sportieve Recreatie welk mij is aangeboden vanuit de wijkvereniging in combinatie met BV sport.  Voor de cursus heb ik op 6 april jl. in samenwerking met het Wijkcentrum Bilgaard een bewegingsmiddag georganiseerd om ervoor te zorgen dat alle bewegingsactiviteiten die vanuit het wijkcentrum gegeven worden te promoten. Het was een zeer gezellige dag waarbij de volgende activiteiten aan bod kwamen namelijk, ouderengym, koersbal, sjoelen, jeu des boules, stoelyoga, volksdansen, fietsles/fietstest, gezond natuur wandelen, vrij biljarten en als laatste tafeltennis. Gedurende de dag kon iedereen binnen wandelen om kennis te maken met de activiteiten. We begonnen de dag om 13.00uur en elk uur waren er twee verschillende activiteiten zodat men zelf kon kiezen waar ze aan mee wilden doen, tussen de activiteiten door stond er wat te drinken klaar en het fruit werd gesponsord door Albert Heijn. Verder hadden we gedurende de dag ook muziek welk verzorgt werd door Jan hoogeboom en een aantal van de mensen die van hem trekzakharmonica les krijgen.

In september tijdens BRUISEND BILGAARD gaan we wederom een bewegingsmiddag organiseren. Nadere info volgt, heeft u verder nog vragen over bovengenoemde activiteiten voel u dan vrij om contact op te nemen met Wijkcentrum Bilgaard

Al met al was het een hele gezellige dag en wil ik graag iedereen bedanken voor de aanwezigheid, en natuurlijk wil ik de vrijwilligers en groepsleiders bedanken die het allemaal mogelijk hebben gemaakt om deze dag tot een succes te brengen.