Gratis kennismakingsles stoelyoga 

op woensdag 21 augustus

Ben je op zoek naar een ontspannen vorm van bewegen? Stoelyoga is een bewegingsvorm die zich richt op de balans tussen lichaam en geest. En het mooie is dat het voor iedereen toegankelijk is.

Want ook op de stoel kun je actief werken aan kracht en souplesse van de houdingspieren en de wervelkolom. Je spant op een bewuste en rustige manier alle spiergroepen afwisselend aan, waardoor het hele lichaam vitaal blijft. Natuurlijk nemen ook ontspanning en de ademhaling een belangrijke plaats in tijdens de lessen.

Yoga zorgt ervoor dat je steeds bewuster wordt van je lichaam, de gedachten en de gevoelens. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je ook steeds beter leert voelen wat wel en niet goed voor je is. Je zult ervaren dat daardoor het leven een steeds meer ontspannen en rustigere wending neemt.

“Sinds ik aan yoga doe slaap ik beter en zit ik lekkerder in mijn vel,” is een veel gehoorde reactie van de deelnemers. Ook ouderdomsklachten of spanningsklachten kunnen verlicht worden door regelmatig yoga te beoefenen.

In het Wijkcentrum Bilgaard is iedere woensdag stoelyoga van 11.30 – 12.30. De lessen worden gegeven door yogadocente Alline van der Meulen.

Ben je benieuwd of stoelyoga iets voor je is? Woensdag 21 augustus is er een gratis proefles!

Kijk voor alle andere leslocaties of meer informatie op www.allinevandermeulen.nl. Je mag ook contact opnemen via aan@allinevandermeulen.nl of 06 184 595 78.