Restyling van de ontmoetingsruimte van wijkcentrum Bilgaard

De Restyling bij Wijkvereniging Bilgaard

Wij (Lisanne, Noa en Nynke) volgen de opleiding Styling Design aan het Friesland College in Leeuwarden, en voor onze eindopdracht kregen we de opdracht om de ontmoetingsruimte van het wijkcentrum te restylen. We gingen langs bij het wijkcentrum en naar aanleiding van ons gesprek met Dick, die ons namens de Wijkvereniging Bilgaard had gevraagd voor de restyling, kregen we gelijk al een aantal ideeën die we zouden gaan uitwerken. Na een week moesten wij deze ideeën voorleggen en hieruit zouden we een combinatie maken en dit ook daadwerkelijk uitvoeren. Maandag 27 mei begonnen we met uitvoeren en samen met een aantal vrijwilligers gingen we aan de slag met schoonmaken en verven. Alles liep voorspoedig en na Hemelvaart weekend hoefden we alleen nog maar wat kleine dingetjes te voltooien en accessoires op te hangen. Zoals men misschien al wel heeft kunnen zien, is de ontmoetingsruimte een complete metamorfose ondergaan, en zijn wij heel blij met het uiteindelijke resultaat. We willen iedereen bedanken die heeft geholpen, en voor de gelegenheid hier onze eindopdracht te mogen uitvoeren. Inmiddels is onze docent langs geweest en heeft zij samen met Dick hert resultaat beoordeeld met een ‘Goed’, waar wij natuurlijk heel trots op zijn. Wij vonden het heel leuk om bij jullie onze opdracht te voltooien.
Lisanne Herwig, Noa Bosch en Nynke de Vries

Oude Stijl & Inrichting

Resultaat Facelift