Spelletjes Kinderdisco Bilgaard. Wij mogen weer los!!!

Heb jij zin in een leuke disco met ervaren kinder-DJ’s en goede begeleiding? Dan mag jij je coolste dancemoves laten zien op de de dansvloer van Wijkcentrum Bilgaard.

 

Iedereen van 4 t/m 12 jaar is van harte welkom.

Onder de 6 jaar met begeleiding van een volwassene.

Entree Kinderen t/m 12 jaar €0,50, volwassenen gratis entree.

Tijdens deze kinderdisco komen er verschillende spelletjes aan bod zoals o.a., Zakdoekje leggen, Schipper mag ik overvaren en Limbo dansen.

 

Deze week mogen jij en je begeleiding verkleed en /of geschminkt langskomen (verkleed en /of geschminkt is geen verplichting maar wel leuk).

Verder maken wij zoals altijd een leuk feestje van met leuke spelletjes en veel plezier.

 

Wij houden ons aan de regelgeving van het RIVM i.v.m.COVID-19 het Coronavirus en vragen wij uw begrip hiervoor. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

 

Wij zien jullie graag op a.s. vrijdag 2 oktober vanaf 18:30u tot 20:00u.

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ins- en outs van KinderDisco Wijkcentrum Hooidollen 17 Bilgaard? Wordt dan gerust lid van de KinderDisco Wijkcentrum Bilgaard groep of deel dit bericht met iemand die jij kent.

 

https://www.facebook.com/groups/kinderdiscowijkcentrumbilgaard/

https://www.facebook.com/events/3775099612509429/

https://www.instagram.com/kinderdiscobilgaard/

https://youtu.be/PkYP7f_jzRo

 

#wijkcentrumbilgaard #bilgaard #friesland #leeuwarden #disco #dance #instadance #spelletjes #games #spelletjes #limbo #zakdoekjeleggen #schippermagikovervaren #talent #soca #salsa #fun #music #goodmusic #instagood #follow #vrijdag #friday #happyfriday #dj #feest #events #evenementen #holland #happy #party    

 

Welke muziek wil jij sowieso horen tijdens Spelletjes Kinderdisco?
Plaats gerust een favoriet disconummer waar jij vrolijk van wordt.
Dit nummer wordt dan sowieso gedraaid tijdens de Kinderdisco. (Artiest + Titel)😁

 

  1. Rolf Sanchez – Más Más Más
  2. Aya Nakamura – Jolie Nana
  3. Conkarah ft. Shaggy – Banana 

Na jaren lang trouwe dienst, vol passie, interesse en liefde voor de kinderdisco heeft Marleen met pijn en moeite de beslissing genomen om te stoppen met de kinderdisco.

Met veel plezier geeft Marleen dan ook het stokje door aan Sabine die altijd al haar assistent teamleidster was en nu de Leading woman is.

Eerstvolgende kinderdisco zal Marleen even aanwezig zijn voor haar afscheidt en zal Sabine geïntroduceerd worden als nieuwe teamleidster van de Kinderdisco.