GGD Fryslân opent tijdelijke pop-up locatie voor vaccinatie corona in Wijkkoepel Bilgaard

GGD Fryslân opent op verschillende plekken tijdelijke pop-up locaties. Op deze tijdelijke locaties kunt u zonder afspraak langskomen voor een prik tegen het coronavirus. Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. Onze arts beantwoordt graag uw vragen. Op 3, 4, 11, 18 en 25 november en 1 en 9 december zijn we in Leeuwarden in de wijk Bilgaard. U bent welkom tussen 14:00 – 20:00 uur in Wijkkoepel Bilgaard, aan de Hooidollen 8.

Afspraak maken is niet nodig

Om voor een prik bij een pop-up locatie in aanmerking te komen, is een afspraak maken niet nodig. U kunt gewoon langskomen op het tijdstip dat u past. Neem een identiteitsbewijs en een mondkapje mee. Er wordt geprikt met het vaccin BioNTech/Pfizer. De vaccinatie is gratis. Na de vaccinatie wordt meteen een afspraak voor de tweede prik gemaakt.

Meer informatie       

Kijk op www.ggdfryslan.nl/popup voor meer informatie over de locaties en bijbehorende openingstijden. Op de vaste vaccinatielocaties in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten blijft het ook mogelijk om zonder afspraak een prik te halen.