VRIJWILLIGERSVACATURE GROENMEDEWERKERS / ZWERFAFVAL OPRUIMERS MET VRIJWILLIGERSVERGOEDING

Beschrijving

Wijkvereniging Bilgaard is op zoek naar vrijwilligers voor het onderhoud van het terrein van de WIJKkoepel. De WIJKkoepel is een gebouw met speeltuin, Jeu de Boules baan en kindertuintje. Het gebouw is centraal gelegen in de Leeuwarder wijk Bilgaard. Om het terrein rond de WIJKkoepel, de Jeu de Boules baan, speeltuin en het kindertuintje netjes te houden zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger(s) die wil ondersteunen in het onderhoud hiervan. De werkzaamheden betreffen onder andere schoffelen, maaien, bijhouden van de haag en bewatering van planten en bloemen.

 

Leuk/interessant

Bij ons werk je altijd in een groepje. De Wijkvereniging faciliteert middelen zoals werkgereedschap, veiligheidskleding en overige benodigdheden. Uiteraard is er ook een momentje om samen van een kopje koffie te genieten. Wijkcentrum Bilgaard is de uitvalsbasis voor de werkzaamheden en je wordt begeleid door een voorman of -vrouw.

 

Extra eisen en wensen

Heeft u affiniteit met groen en wilt u actief betrokken zijn bij de samenleving, het arbeidsritme vasthouden of nieuwe leerervaringen of sociale contacten opdoen? Neem dan contact met ons op!

 

Organisatie/vereniging: Wijkcentrum Bilgaard

Aantal uren per week: 2 dagdelen

Begindatum: in overleg

Werktijden: in overleg

Plaats: Leeuwarden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dick Bootsma via het Wijkservicepunt. Stuur ons een mailtje op wijkservicepunt@bilgaardnet.nl of bel ons op telefoonnummer 058-2663327.