Zo leer je nog eens iets leuks in Bilgaard!

De één vindt het leuk om met de handen bezig te zijn, de ander houdt van muziek. Handwerken, muziek maken, Nederlands leren, met de computer leren omgaan of een middagje fietsen: het cursusaanbod van Wijkvereniging Bilgaard is breed. Elk jaar bedenken onze vrijwilligers zelf weer leuke cursussen. Ook maken andere organisaties gebruik van Wijkcentrum Bilgaard om bewoners cursussen aan te bieden. Iets leuks doen en ook nog wat leren, goeie combi!

Cursusaanbod

Elk jaar zijn er terugkerende cursussen. Is er een nieuwe cursus, dan laten we dat weten via de digitale nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van wat er in het Wijkcentrum gebeurt? Schrijf u dan in voor deze nieuwsbrief. Wij bewaren hiervoor alleen uw naam en e-mailadres. De wijkvereniging gebruikt uw gegevens alleen voor het verzenden van deze nieuwsbrief. Het volledige aanbod vindt u op de activiteitenkalender.

Direct een kijkje nemen bij een leuke cursus? Klik dan op onderstaande titels voor meer informatie. En heeft u zelf een leuk idee waarmee we het aanbod voor Bilgaard nog leuker kunnen maken? Laat het ons weten en neem contact op via: wijkvereniging@bilgaardnet.nl. Langskomen kan natuurlijk ook, vinden we gezellig!

Word lid van Wijkvereniging Bilgaard

Als lid kunt u meedoen aan alle cursussen en activiteiten die de wijkvereniging organiseert. U steunt daarmee ons werk en alle activiteiten. De bijdrage voor het lidmaatschap is € 13,- per jaar. Voor sommige activiteiten en cursussen wordt soms nog een extra, kleine bijdrage gevraagd.

Stuur een mail naar wijkvereniging@bilgaardnet.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres, email en telefoonnummer. Langskomen kan natuurlijk ook! Loop binnen bij het wijkcentrum en meldt u aan bij het wijkservicepunt.

Ga direct naar: