Je bent jong en je wilt wat in Bilgaard!

Bilgaard bruist van activiteiten, vooral ook voor jongeren en kinderen. Je hoeft niet altijd naar de stad te fietsen om iets te gaan doen. Hier in Bilgaard is elke week wel iets leuks te beleven. Lekker dicht bij huis. Onze vrijwilligers organiseren deze activiteiten. Mis je iets in ons aanbod? Laat het ons weten, dan bekijken we of we samen iets nieuws kunnen opzetten.

Zakgeldproject

Voor het aanbod voor jongeren werken we samen met andere organisaties, met scholen en ook met de gemeente Leeuwarden. Het zakgeldproject is daar een mooi voorbeeld van. Dit project is speciaal voor jongeren van 13 tot 15 jaar. Sta jij te springen om aan het werk te gaan en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is dit net iets voor jou. Wat je gaat doen? Bijvoorbeeld flyers en posters ophangen, of je helpt de wijk schoon te houden. Twee uurtjes, op maandag en donderdag. En je krijgt daar leuke begeleiding bij. Meer informatie vind je bij Zakgeldproject.

Sport, dans en spel

Elke maand organiseren we een kinderdisco, is er een sportinstuif en speciaal voor meiden is er de tienerclub. Alle informatie over de activiteiten voor jongeren en kinderen vind je op deze website, pagina jeugd. We vinden het leuk als je komt, dus voel je welkom.

Ga direct naar: