Vrijwilligers maken Bilgaard nog leuker

We wonen in Bilgaard, we werken in Bilgaard, we leven in Bilgaard. Voor bewoners van deze wijk is het wel zo leuk dat er ook extra dingen te doen zijn. Mooi dat er een team van vrijwilligers is (bij elkaar wel 140!) dat van alles voor wijkbewoners organiseert. De vrijwilligers krijgen vanuit Wijkvereniging Bilgaard ondersteuning om hun werk zo goed mogelijk te doen. Ook om zichzelf verder te ontwikkelen.

Vrijwilligerswerk

Zin om ook iets te betekenen voor de mensen in onze wijk? Er zijn genoeg leuke vrijwilligersklussen. Zelf een activiteit bedenken en organiseren, of meedoen met bestaande activiteiten: het geeft een goed gevoel om vrijwillig iets te doen voor een ander. Bij de wijkvereniging organiseren we van alles op het gebied van sport, spel, zorg en welzijn.

Samenwerking

De coördinator van de wijkvereniging begeleidt al deze vrijwilligers. Wat zo mooi is aan vrijwilligerswerk? Als bewoners kom je met elkaar in contact. Je zet je in voor een goed doel en je draagt een steentje bij aan de samenleving hier in Bilgaard. Meedoen? Neem contact met ons op, of kom langs in het Wijkcentrum. We kunnen altijd iets voor elkaar betekenen!