VRIJWILLIGERSVACATURE BESTUURSLEDEN

Beschrijving:
Wij zoeken enkele bestuursleden voor de wijkvereniging in Bilgaard. Het bestuur bestaat uit 6 leden. Wij vergaderen 1 keer per maand en organiseren 4 of 5 maal per jaar een grote activiteit waaraan allen ook hun medewerking verlenen.

Leuk/interessant:
Bilgaard is één van de grootste wijken van Leeuwarden. Het aantal inwoners is 6500 en in de wijk zijn 106 verschillende nationaliteiten woonachtig.
Wij hebben als wijkvereniging zo rond de 80 vrijwilligers, die inzetbaar zijn en een afspiegeling zijn van de bewoners uit Bilgaard. Wij hebben 700 leden en tussen 500 tot 600 leden brengen wekelijks een bezoek aan ons Wijkcentrum Bilgaard. We bieden onder andere 30 soorten activiteiten aan, onder andere verhuur van onze ruimtes. De wijkbewoners kunnen ook bij ons terecht voor het spreekuur van de wijkagent en buurtservicepunt. Wij werken zeer nauw samen met de Stichting Vrienden van Bilgaard. Tevens, hebben wij door onze werkzaamheden in de wijk, contacten met BV Sport, Welzijn Centraal, Reclassering, Renn 4, Winkeliersvereniging, Limor Noodopvang, Wijkpanel en overige belanghebbenden in de wijk Bilgaard.

Extra eisen/wensen:
Taak- en mensgericht. Bestuurlijke ervaring en enig netwerk binnen de gemeente Leeuwarden en/of binnen zorginstelling is welkom.

Organisatie/vereniging: Wijkcentrum/Wijkvereniging Bilgaard Aantal uren p/week: In overleg
Begindatum: In overleg
Werktijden: In overleg

Plaats: Leeuwarden.