VRIJWILLIGERSVACATURE SPORT- EN SPELLEIDER BUURTSPORTVERENIGING BILGAARD

Beschrijving:
In verband met uitbreiding van onze sport- en bewegingsactiviteiten zoeken we een sportleider. Als sportleider tijdens de verschillende sportactiviteiten ben je graag op een veelzijdige manier met sporten bezig en vind je het leuk om met jongeren en volwassenen te werken. Je gaat helpen bij het opstarten van nieuwe activiteiten. Jouw taak is om wekelijks aantrekkelijke sport- en spelactiviteiten te verzorgen die aansluiten bij de motorische vaardigheden en beleving van de verschillende leeftijdsgroepen. Er is veel mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop! De activiteiten zullen onder de Buurtsportvereniging Bilgaard vallen. De Buurtsportvereniging Bilgaard is een initiatief van de Wijkvereniging Bilgaard. Door het minimum aan aanbod van verenigingen in de wijk is het doel van de Buurtsportvereniging om Bilgaard aan het sporten te krijgen zonder dat de inwoners hun wijk uit moeten.

Wat vragen wij van jou:

Je beschikt over een brede interesse in sport en spel en bent thuis in meerdere disciplines.
Je kunt kinderen en volwassenen begeleiden bij verschillende sport en spel activiteiten
Je bent graag in de ruimste zin sportief bezig en vindt het een uitdaging om nieuwe sport- en spelactiviteiten te organiseren. Je kunt je goed inleven in de wensen en behoeften van de doelgroep.
Je kunt goed samenwerken binnen een team en komt afspraken na.
Je bent uiteraard sportief, maar ook enthousiasmerend, sociaal, flexibel, creatief en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel. Kennis van EHBO
Communicatieve en sociale vaardigheden

Je werkt samen met o.a. de buurtsportcoach en coördinator van de wijkvereniging Bilgaard en bedenkt in overleg een geschikt sport- en spel programma voor een doelgroep. Dit zal onder andere het geval zijn bij de instuif voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Daarnaast voor een nieuwe sportgroep van 14 t/m 17 jarigen. De sportactiviteiten vinden plaats op maandag t/m donderdag, ook in de avonduren, in o.a. de gymzaal van de Prins Mauritsschool, bij de wijkkoepel en het wijkcentrum in Bilgaard.

Wij bieden jou:

Een prachtige werkervaring in een multiculturele wijk in Leeuwarden Kennis met de doelgroep
Een opleiding Leider Sportieve Recreatie niveau 3
Een nieuw netwerk binnen de wijkvereniging en de wijk Bilgaard AED reanimatiecursus

Ben jij de sportleider die wij zoeken en zie jij jezelf in bovenstaand profiel reageer dan op bovenstaande vacature door je CV en motivatiebrief op te sturen naar h.bijker@bvsport.nl of wijkcentrum@bilgaardnet.nl. Heeft u vragen over bovenstaande vacature dan kunt u contact opnemen met Henk Bijker, buurtsportcoach Bilgaard, of Dick Bootsma.

Organisatie/vereniging: BV Sport, Wijkcentrum Bilgaard Aantal uren p/week: In overleg
Begindatum: In overleg
Werktijden: In overleg

Plaats: Leeuwarden