Bewegen in Bilgaard

dat doen we gezellig samen. We wonen hier in Bilgaard vlakbij het Leeuwarder Bos, dus we staan al snel midden in de natuur. Voor elke wandelaar en fietser is Bilgaard alleen al daarom een fijne plek. Wat nog fijner? Samen bewegen! Daarom organiseert Wijkvereniging Bilgaard sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. En natuurlijk hoort daar even gezellig nazitten bij. Want met elkaar samenzijn is de helft van het plezier!

Binnen en buiten

Het hele jaar door organiseert Wijkvereniging Bilgaard binnen- en buitenactiviteiten. Er zijn wandel- en fietsclubjes en we hebben hier in Bilgaard ook een jeu de boulesbaan. In het wijkcentrum komen mensen bij elkaar om te volksdansen, tafeltennissen, koersballen of yoga te beoefenen. Actief of rustig bewegen: het gaat erom dat we hier samenzijn en dat iedereen zich hier welkom voelt.

Aanbod activiteiten

Zin om te bewegen? Neem een kijkje bij de activiteitenkalender, of klik direct op onderstaande titels voor meer informatie. Zelf een leuk idee waarmee we het aanbod voor Bilgaard nog leuker kunnen maken? Laat het ons weten en neem contact op via: wijkvereniging@bilgaardnet.nl. Of pak direct even een frisse neus en kom langs!

Ga direct naar: