VRIJWILLIGERSVACATURE (met zakcentje!) GROENMEDEWERKERS / ZWERFAFVALRUIMERS

Beschrijving:
Wij hebben nog enige ruimte voor nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken. Werkzaamheden betreffen het dagelijks onderhoud van het openbaar groen in de wijk Bilgaard. Het betreft schoffelen in verschillende delen in Bilgaard, en zwerfafval opruimen in de hele wijk. De taken dragen bij aan de leefbaarheid in de wijk, en wij beogen dat wijkbewoners hier hun steentje hieraan willen bijdragen.

Leuk/interessant:
Er zal altijd in groepjes worden gewerkt. De wijkvereniging zal uiteraard de faciliteiten, goede middelen, en overige benodigdheden regelen(veiligheidskleding). Voor vrijwilligers is er onder andere een introductiemiddag, en na een proefperiode eventueel ook een zakcentje in de vorm van een vrijwilligersvergoeding. Hier krijg je informatie over werkwijze en -veiligheid, etc. Wijkcentrum Bilgaard zal de uitvalbasis zijn voor deze werkzaamheden. De begeleiding zal uit een voorman of -vrouw bestaan, waarvan uren in overleg.

Extra eisen en wensen:
Wilt u vrijwilligerswerk doen omdat u actief betrokken bij de samenleving wilt zijn, arbeidsritme vasthouden, nieuwe leerervaringen of sociale contacten met medevrijwilligers op doen? Neem dan contact met ons op.

Organisatie/vereniging: Wijkcentrum Bilgaard Aantal uren p/week: 3 of meer dagdelen Begindatum: In overleg
Werktijden: In overleg

Plaats: Leeuwarden