Schaakcombinatie Leeuwarden in Wijkcentrum Bilgaard.

Bijna iedere schaakavond zijn er veertig schakers aanwezig bij de schaakcombinatie Leeuwarden. Zij gaan de competitie aan, die duurt zo’n 36 weken. Naast een goede schaakpartij is de gezelligheid ook belangrijk bij onze club. Na een partij wordt er in de barruimte geanalyseerd ,of  wordt er bijgepraat onder het genot van een biertje of ander drankje.

Actieve schaakclub

Door de week vormt de website de bindende factor van de club. Veel leden bezoeken deze site, leveren bijdragen, bekijken de standen en lezen de wedstrijdverslagen. Naast de interne competitie doen drie teams van onze club mee aan de schaakcompetities die georganiseerd worden door de FSB, de Friese schaakbond.

Wijkcentrum Bilgaard

Door deze competities zijn clubs uit de hele provincie regelmatig te gast in het wijkcentrum en ook wij trekken de provincie in voor uitwedstrijden. Onze gasten zijn vaak enthousiast over onze uitstekende accommodatie. Die draagt in belangrijke mate bij aan het succes van de club. Sportief gezien gaat het goed. Ons 1e team maakt een zeer goede kans op het kampioenschap in haar klasse.

Een schaakclub die lééft!

De leden voelen zich thuis op de club en kijken iedere avond uit naar een goede schaakpartij en gezelligheid. Wat dit betreft lééft de club en straalt dit ook uit wat een wervend effect heeft. Door de week organiseren sommige leden zelfs schaakavonden in huiselijke kring. Die zijn vaak pas in de late uurtjes afgelopen!

Houdt u van schaken en wilt u deel uit maken en meedoen aan de competitie of meer informatie? Neem dan contact op met Henk Hartsuiker. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Wat : Schaakcombinatie Leeuwarden
Voor : Schaakliefhebbers
Wanneer : Dinsdag
Tijd : Van 19:00 t/m 22:00 uur
Locatie : Wijkcentrum Bilgaard
Adres : De Hooidollen 17
Bijdrage : Geen
Contactpersoon : Henk Hartsuiker
E-mailadres : secretaris@schaakcombinatieleeuwarden.nl
Website : www.schaakcombinatieleeuwarden
Telefoonnr. : 058-2663327