Mededeling:

P. Brouwer: Bilgaard Nieuws september is niet verschenen, zoals het nu staat nov/dec.

Schaakcombinatie Leeuwarden in Wijkcentrum Bilgaard.

Iedere dinsdagavond zijn er ruim 60 schakers aanwezig tijdens de clubavond. Het schaakseizoen loopt vanaf de eerste dinsdag in september t/m de laatste in mei. Naast een goede schaakpartij is de gezelligheid ook belangrijk bij onze club. Na een partij wordt er in de barruimte geanalyseerd of wordt er bijgepraat onder het genot van een biertje of ander drankje.

Actieve schaakclub

Door de week vormt de website de bindende factor van de club. Veel leden bezoeken deze site, leveren bijdragen, bekijken de standen en lezen de wedstrijdverslagen. Naast de interne competitie wordt er met één team deelgenomen aan de externe competitie georganiseerd door de KNSB.

Een schaakclub die lééft!

De leden voelen zich thuis op de club en kijken iedere dinsdagavond uit naar de clubavond. Wat dat betreft lééft de club en straalt dit ook uit wat een wervend effect heeft. Door de week organiseren sommige leden zelfs schaakavonden in huiselijke kring. Die zijn vaak pas in de late uurtjes afgelopen!

Houdt u van schaken en wilt u deel uit maken en meedoen aan de competitie of meer informatie? Neem dan contact op met Peter Brouwer. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Wat : Schaakcombinatie Leeuwarden
Voor : Schaakliefhebbers
Wanneer : Dinsdag
Tijd : Van 19:00 t/m 23:30 uur
Locatie : Wijkcentrum Bilgaard
Adres : De Hooidollen 17
Bijdrage : Geen
Contactpersoon :Peter Brouwer
E-mailadres : peter.brouwer@chello.nl
Website : www.schaakcombinatieleeuwarden
Telefoonnr. : 06-24249353