Vacature Serviceteam Energiebesparing Bilgaard

We zijn op zoek naar versterking voor ons Serviceteam Energiebesparing Bilgaard. Bij veel huishoudens staat het maandelijks budget stevig onder druk door de stijging van de energieprijzen en slecht geïsoleerde huizen. In Bilgaard hebben veel mensen hier mee te maken en we willen helpen om een besparing op de woonlasten te realiseren.

Als lid van het Serviceteam ga je langs bij huishoudens in de wijk om ter plaatse kleine energiebesparende maatregelen aan te brengen. Denk hierbij aan tochtstrippen, radiatorfolie, brievenbusstrippen, waterbesparende douchekoppen en LED-lampen.

Ter voorbereiding kom je een dagdeel om een korte training te volgen en je ontvangt een vrijwilligersvergoeding voor je werkzaamheden.

Organisatie/vereniging: Wijkcentrum Bilgaard
Aantal uren per week: 3 of meer dagdelen
Begindatum: In overleg
Werktijden: In overleg
Plaats: Leeuwarden.

Heb je interesse om actief betrokken te zijn in je wijk? Zoek je een activiteit om je dag- of arbeidsritme te behouden? Wil je sociale contacten opdoen? Neem dan voor meer informatie contact op met het Wijkservicepunt Bilgaard. Stuur een e-mail naar wijkservicepunt@bilgaardnet.nl of bel naar 058-2663327.