Buurtcamping Leeuwarden Bilgaard: 30 augustus t/m 1 september

Kom kamperen in Bilgaard!

Van 30 augustus tot en met 1 september organiseren we weer de gezellige Buurtcamping Leeuwarden Bilgaard. Dit jaarlijkse evenement is een leuke manier om met familie, vrienden en buren te genieten van het buitenleven, midden in onze mooie wijk.

Voor wie?

Iedereen is welkom op de Buurtcamping Bilgaard! Of je nu een ervaren kampeerder bent of voor het eerst een tentje opzet, we zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Nieuwsgierige buren mogen uiteraard ook een kijkje komen nemen op het kampeerterrein.

Wat is er te doen?

Op de camping is er voor ieder wat wils. De jeugd kan o.a. op ontdekking in het bos en verkleed naar de minidisco. Er is sport en spel, lekker eten en natuurlijk een camping bingo.
En niet alleen kampeerders zijn uitgenodigd: de hele buurt kan genieten van een zomerse muziekavond!

Hoe kun je je aanmelden?
We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Houd de website https://debuurtcamping.nl/campings/leeuwarden-bilgaard/ in de gaten. Binnenkort kun je daar tickets kopen en lees je nog veel meer over wat er op de camping te beleven valt.

Vrijwilliger worden of doneren?
Om de camping goed te laten draaien, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met opbouwen en afbreken van de camping, begeleiden van activiteiten, koken voor de campinggasten en ‘s avonds een oogje in het zeil houden. Heb je nog een tent of andere kampeerspullen op zolder liggen die wij mogen gebruiken? Wij zijn er enorm mee geholpen.

Bezoekadres: De Hooidollen 17 Leeuwarden
E-mail: buurtcamping@bilgaardnet.nl

Telefoon: 058-2663327

We hopen jullie te zien op Buurtcamping Leeuwarden Bilgaard!