Bij Bakkie in Bilgaard is iedereen van harte welkom!

Ook voor vragen over het geheugen, dementie en mantelzorg.

Vind je het fijn om andere wijkbewoners te ontmoeten? Kom dan naar Bakkie in Bilgaard voor een lekkere kop koffie, gezellige gesprekjes, activiteiten, informatie of een luisterend oor. Of je nu jong of oud bent, wel of niet geboren in Nederland; iedereen is van harte welkom!

Ook wijkbewoners die kortgeleden de diagnose dementie hebben gekregen of mantelzorg geven aan een naaste. Juist in deze situaties is het goed om de deur uit te blijven gaan, andere mensen te treffen en actief te blijven. Voor wie het leuk vindt staan er bordspelletjes, een sjoelbak en knutselspullen klaar. Heb je zelf een goed idee voor een activiteit? Kom ermee! Zo maken we er met elkaar een fijne ontmoetingsplek van.

Het maakt niet uit of je maar één keertje komt voor een bakkie, praatje of activiteit of regelmatig langs komt, alles is goed! En blijf niet zitten met je vragen over het geheugen, dementie, mantelzorg, passende activiteiten of vrijwilligerswerk. Wij denken graag met je mee.

Openingstijden

Bakkie is elke dinsdag en donderdag open in de Wijkkoepel en elke woensdag in het Wijkcentrum, van 09.30 tot 12.30 uur. Soms zijn er speciale activiteiten, zoals op 18-4, 24-5, 28 t/m 30-5 en 19-6. Meer informatie hierover vind je op de Facebookpagina van het Wijkcentrum en het Sociaal Wijkteam Noord.

Samen Bilgaard dementievriendelijk maken

Deze ontmoetingsplek is een gezamenlijk project van Odensehuis Gerard Smit, Amaryllis en Wijkcentrum Bilgaard en wordt ondersteund door de gemeente Leeuwarden, Alzheimer Nederland en Stichting De Friesland. Samen maken we Bilgaard een stukje dementie vriendelijker!

Vragen?

Heb je vragen? neem dan contact op met:
Patrick Pronk van het Odensehuis/ Amaryllis
tel: 06-12780252
email: info@odensehuisleeuwarden.nl

Het plan wordt ondersteund door de gemeente Leeuwarden en Stichting De Friesland