Nederlandstalige Popkoor Bilgaard.

Wijkvereniging Bilgaard wil, in samenwerking met Kunstkade, meer aandacht en betekenis geven aan kunst en cultuur in de wijk. Dat willen we doen door buurtbewoners kunst en cultuur te laten maken en te laten beleven. We willen daarom graag als cultureel cadeau een Nederlandstalig popkoor samenstellen.

Zangers en zangeressen gezocht

We nodigen je van harte uit om onder leiding van Daphnie Misker deel te nemen aan de repetities van Nederlandstalig Popkoor Bilgaard. Samen met jullie gaan we elke dinsdagochtend (vakanties uitgezonderd) van 10.00 tot 11.30 uur een vrolijke noot zingen in de Grote Zaal van Wijkcentrum Bilgaard. We verwelkomen jullie graag vanaf dinsdag 4 april.

Het is een koor voor volwassenen waar vocale ontwikkeling een rol speelt, maar het plezier in zingen voorop staat.Daarom is iedereen welkom en houden we geen audities. Op een laagdrempelige manier worden via liedteksten nummers gezongen van o.a. Doe Maar, Acda en De Munnik, Bløf en Racoon. Halverwege drinken we samen een drankje in de pauze.

Tot de zomer zullen we als aspirantkoor 10 repetities hebben op dinsdagochtend, hiervoor vragen we een eigen bijdrage van 15,- (dit is inclusief € 13,- lidmaatschap Wijkvereniging Bilgaard). Als er een enthousiaste groep van 15 tot 35 personen (vol=vol) staat, gaat het popkoor na de zomer door op woensdagochtend. In overleg met de muzikaal begeleider en alle leden wordt er een opzet gemaakt om middels contributie een autonoom Nederlandstalig Popkoor in Bilgaard op te richten.

Heb je interesse om mee te doen met het Nederlandstalig Popkoor Bilgaard? Neem dan contact met ons op via e-mail (wijkservicepunt@bilgaardnet.nl) of telefoon (058-2663327). Natuurlijk kun je ook even langskomen in Wijkcentrum Bilgaard op de Hooidollen 17.

Meer informatie

Wat : Popkoor Bilgaard
Voor : Zangtalenten
Wanneer : Vanaf 4 april elke dinsdagochtend
Tijd : 10.00 tot 11.30 uur
Locatie : Wijkcentrum Bilgaard
Adres : De Hooidollen 17
Bijdrage : € 15,- ( dat is inclusief € 13,- lidmaatschapsgeld Wijkvereniging Bilgaard )
Contactpersoon :
E-mailadres : wijkserivicepunt@bilgaardnet.nl
Telefoonnr. : 058-2663327