Kunst in je buurt

Wil je nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten of juist graag laten zien wat je al kunt? Het Generatiehuis biedt samen met Amaryllis Leeuwarden in verschillende wijken en dorpen van de gemeente Leeuwarden kunstprojecten aan waaraan iedereen kan meedoen.

Kunstdisciplines variëren van muziek, dans, beeldende kunst en theater, voor iedereen wat wils. Elke activiteit wordt door een professionele kunstenaar begeleid en gezamenlijk werk je toe naar een presentatie voor publiek. De kunstactiviteiten zijn voor alle bewoners tussen de 18 en 118 jaar.

Kunst in je buurt is ook actief in Wijkcentrum Bilgaard!

Tijdens het schilderproject van Sonja Reus leer je verrassende teken- en schildertechnieken en ga je op zoek naar de kunstenaar in jezelf.

Sonja daagt je uit om te werken met materialen en opdrachten die niet voor de hand liggen. Plezier maken en goed leren kijken is belangrijk. Tussendoor doe je samen een drankje en leer je elkaar beter kennen. Er is al een groep actief en vanaf januari start er een nieuwe groep!

Kosten: €4 per les (€56 voor een serie van 14 lessen). Kun je dat niet betalen? Dan kun je bij ons een kortingsaanvraag doen.

Bewoners uit Bilgaard kunnen ook meedoen aan een dansproject vanaf januari, meedoen aan een

Meer informatie

Wat : Verwonderruimte (tekenen en schilderen)
Voor : Iedereen.
Wanneer : Woensdag.
Tijd : Vanaf 19.00 t/m 21.00 uur
Locatie : De Wijkkoepel
Adres : De Hooidollen 8
Bijdrage : €4 per les (€56 voor een serie van 14 lessen)
Contactpersoon :
E-mailadres : kunstinjebuurt@generatiehuis.nl
Website : https://generatiehuis.nl/doen
Telefoonnr. : 06-44547251