De Energiecoach; een lagere energierekening? Gratis advies

Nodig nu gratis de energiecoach uit en ga besparen op je energierekening en ontvang ook nog eens een gratis LED lamp!  De energiecoach komt gratis en vrijblijvend langs bij huishoudens met een smalle beurs om hen te helpen bij het verlagen van de energierekening. De coach komt langs met praktisch advies en biedt een aantal gratis energiebesparende diensten aan. Het pakket aan gratis diensten bestaat uit het laten dichten van kieren en gaten, het plaatsen van radiatorfolie en het monitoren van het energieverbruik.

De eerste huishoudens besparen soms al meer dan €300,- per jaar op hun energierekening. Daarnaast ervaren ze meer comfort en gaan ze een stuk bewuster om met hun energieverbruik.

– Mensen kunnen zich aanmelden via ons energieloket: https://energieloket.leeuwarden.nl/nl/gratis-hulp-van-de-energiecoach-voor-minima

– Ze kunnen bellen met 14 058

– Of vul het aanmeldkaartje in

(aanmeldkaartjes zijn verkrijgbaar bij Wijkcentrum Bilgaard aan de balie)