Het Wijkcentrum Bilgaard is gesloten tot en met 1 juni i.v.m. coronavirus

Donderdag 12 maart heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland. Twee van de maatregelen zijn: bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast en kwetsbare personen (ouderen en personen met verminderde weerstand) kunnen grote gezelschappen beter vermijden. Deze maatregelen raken de activiteiten in ons wijkcentrum. Het aantal bezoekers dat gelijktijdig aanwezig is in het wijkcentrum ligt namelijk vaak rond de 100 personen.
Het bestuur vindt de gezondheid van de bezoekers én onze vrijwilligers heel belangrijk en wil daarom geen enkel risico nemen.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met een medewerker van het Wijkservicepunt van de wijkvereniging Bilgaard via het mailadres: wijkservicepunt@bilgaardnet.nl of op de telefoonnummers:
058- 266 33 27
06-17 35 01 25
of met de coördinator/zakelijk leider Dick Bootsma 06-25 59 54 39
Voor actuele informatie houdt u onze site in de gaten.
www.bilgaardnet.nl
Wij hopen hierbij op uw begrip.
Namens bestuur Wijkcentrum Bilgaard
Klik op de link als u meer wilt weten over de maatregelen.
//www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland